Pré de Chez Nous

Terug naar het essentiële en waardering van lokale ingrediënten. Slow-food in hartje Brussel.

Reserveer nu

Over ons

Ons concept " van het land naar het bord" is gegroeid uit het idee om rechtstreeks met lokale leveranciers te werken en seizoensgebonden ingrediënten te gebruiken.
De leveranciers worden gekozen naargelang wat er op de kaart staat en voorkeur gaat naar duurzame producten.

Mijn naam is Henri Depiesse en ik werk in keukens sinds 1999, in 2010 werd ik chef. Voorheen werkte ik sommige van de betere restaurants in Brussel en Europa.
Koken heeft me steeds gefascineerd , dus deed ik ervaring op, ontdekte ik nieuwe technieken en belangrijk, ik leerde lokale leveranciers te vinden die het milieu respecteren en hun land bewerken op een verantwoorde wijze zonder chemicaliën.
Ik koop zoveel mogelijk lokaal aan en volg de seizoenen.
Wekelijks : een 2-gangen lunch à 21€ - 3 -gangen à 26€
Menu 's avonds: 3 of 5-gangen: 33/51€
Maar onze menus kunnen regelmatig variëren.

Vis, vlees en groenten staan ook op ons suggestie bord.

Open keuken, warm onthaal en gezellige sfeer. Ik kijk ernaar uit u te verwelkomen.

Petit Futé: Établissement recommandé
Guide Delta
Gault&Millau

Reservaties

of

Groepen en evenementen

Informatie

Plaats

Locatie van Pré de Chez Nous

Pré de Chez Nous
Predikherenstraat 19
1000 Brussel
België

+32 2 833 37 37

+32 476 69 06 51

Contact opnemen

Openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag 12:00 — 14:30
19:00 — 21:30

Woensdag 12:00 — 14:30
19:00 — 21:30

Donderdag 12:00 — 14:30
19:00 — 21:30

Vrijdag 12:00 — 14:30
19:00 — 21:30

Zaterdag 12:00 — 14:30
19:00 — 21:30

Zondag Gesloten

Extra informatie

  • Betaalmiddelen: Cash, Visa, Mastercard, Debet kaart
  • Gratis wifi
  • Fietsenparking
  • Maaltijden: Diner, Lunch, Nagerechten
  • Zitplaatsen buiten

Nieuws

Contacteer ons