Wat is medische facturering?

Wat is medische facturering?

Clinical Billing is tegenwoordig ongelooflijk veranderd. Vroeger ging de patiënt naar de specialist, liet zich behandelen voor eventuele gebreken en nam de rekening van de specialist op zich. Tot een paar jaar geleden was klinische bescherming fundamenteel ingewikkeld; het was een ongebruikelijke gelegenheid, de specialist moest de papieren rekening verhogen voor zijn behandelingskosten en deze indienen bij de particuliere, Medicare- of Medicaid-beschermingsleverancier. We zijn ons er terdege van bewust dat dergelijke papieren rekeningen zonder problemen verloren kunnen gaan. Die dagen zijn in ieder geval verleden tijd, toch zijn er een paar specialisten die echt vertrouwen hebben in de universele systemen en papieren rekeningen gebruiken voor hun behandelingskosten. Een groot deel van de specialisten is vandaag begonnen met het gebruik van de meest recente ontwikkelingen en is begonnen elektronische medische rekeningen aan hun patiënten te verstrekken voor de door hen gegeven therapieën.

Electronic Medical Billing is een papierloze manier van opladen; waarbij de rekening wordt afgedrukt na het maken van de secties die zijn geïdentificeerd met de therapie van de patiënt in het pc-framework en door zijn pcp aan de patiënt wordt overhandigd. Dergelijke elektronische medische facturering combineert alle verbonden gegevens, zoals de informatie van de leverancier van de bescherming, uw kernachtige therapiekosten, medicijnen en andere onvoorziene kosten die door het centrum worden veroorzaakt, terwijl uw therapieën worden uitgebreid. Al deze gegevens zijn van fundamenteel belang voor het aantonen van de klinische kosten die door de faciliteit worden veroorzaakt door de leveranciers van klinische bescherming van de patiënt.

De elektronische medische facturering wordt normaal gesproken ingesteld door alle essentiële informatie in het pc-framework in te voeren met behulp van het specifieke programmeerprogramma voor medische facturering en de ingevoerde gegevens worden vervolgens elektronisch naar de transporteur verzonden via een gadget dat een modem wordt genoemd. De modem is zo’n elektronische gadget die de telefoonlijn gebruikt voor het verzenden van de verkregen gegevens, net als die van een faxapparaat. In het faxapparaat is een stuk geordend rapport of de medische rekening in de unit ingebed. Het duplicaat is elektronisch gereed en wordt via de bijbehorende telefoonlijn naar het verre faxapparaat van de beschermingsleverancier gestuurd en drukt het niet te onderscheiden duplicaat van het archief af. Maar in het geval van de elektronische medische facturering is papier in het geheel niet nodig. De specifieke gegevens worden samengesteld in het pc-framework en van daaruit neemt de geïntroduceerde programmering die informatie zelf over om ze via een modem naar de transporter te sturen.

Dergelijke informatie wordt over het algemeen in een bepaalde configuratie verzonden, zodat de transporteur de informatie op de juiste manier kan doornemen. Dit soort reguliere organisatie staat bekend als het NSF-ontwerp dat door al dergelijke transporteurs is genormaliseerd. In ieder geval moet er voor elke individuele transporter een expliciet pc-programma worden gemaakt, omdat het buitensporig is dat elke transporteur elk veld in de configuratie gebruikt, ongeacht de normen. Hierdoor kan de case door de transporteur worden afgewezen wanneer expliciete velden worden gecommuniceerd die de transporteur niet gebruikt.

Share
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram