De kosten van extensions en waarom synthetisch goedkoper is

De kosten van extensions en waarom synthetisch goedkoper is

Bij het bepalen van hoeveel hairextensions voor u zouden moeten kosten, kijk naar uw belangrijkste factoren; draagt u ze vaak? Heeft u liever clip-ins? Lange extensions of korte? Een kleur of haar extensies met balayage en dimensie? Wilt u uw extensions stijlen of dragen zoals ze zijn? Het lijkt misschien veel om te overwegen, maar het beperken van uw must-haves zal niet alleen helpen bij het winkelen bij www.tmhair.nl voor de beste soort extensies voor u, maar houdt u ook binnen het budget. Verstandig en stijlvol? Eigenschappen die geen enkele vrouw over het hoofd mag zien.

Synthetische extensions: de prijs

Simpel – het zit in de naam. Synthetisch haar extensions kunnen komen in elke lengte en elke kleur die je je kunt voorstellen. Het kunnen clip-ins, tape-ins, paardenstaart extensies of zelfs pony’s zijn. Synthetisch haar extensions kunnen worden gemaakt van een verscheidenheid van kunstmatige materialen en bevatten geen menselijk haar op alle. Dit is de reden waarom ze kunnen gaan voor zo weinig als $ 25 online als ze niet veel kosten om te maken. Voor een hogere kwaliteit synthetische hair extensions, kunt u verwachten om overal te betalen van $ 60 – $ 85.

Synthetische hair extensions kan worden gemaakt van nep vezels zoals acryl, nylon, of polyesters. Deze materialen worden verhit en door minuscule microbuisjes gestuurd om het uiterlijk en het gevoel van haarstrengen na te bootsen. Synthetische hairextensions kunnen ook worden gelabeld op verschillende manieren; Vegan synthetische vezels uit Japan, 100% hoge warmte synthetische vezels en NextGen faux vezel zijn slechts een paar voorbeelden. Maar hoeveel tape extensions heb je nodig voor een mooie haarbos?

Een meest voorkomende factor van synthetische hair extensions is de glans, omdat synthetisch haar is gemaakt van kunstmatig materiaal, kan het bijna lijken op Barbie’s haar, overdreven glanzend en soms vezelig of stijf. In wezen hebben synthetische hair extensions een veel minder natuurlijke uitstraling en vallen ze meer op als een haarstuk.

Synthetische hair extensions zijn aan de goedkopere kant, ongeacht de toepassing, maar afhankelijk van hoe vaak je ze draagt of hoe je ze behandelt, kan het zijn dat je er vaker van koopt.

De gemiddelde levensduur van synthetische haarextensies is ongeveer 1 -3 maanden. Ze zijn meestal niet hittebestendig of kunnen slechts een zeer lage warmte verdragen. Voor de veiligheid moeten we opmerken dat hitte en synthetisch haar niet samen gaan en dat je de extensions kunt laten smelten of verbranden met hoge hitte.

Houd in gedachten met nep vezels of synthetisch haar wat je ziet is in wezen wat je krijgt. Niet alleen kun je synthetisch haar extensions niet met hitte stylen, je kunt ze ook niet verven of styling producten toepassen omdat dit grote build-up veroorzaakt en op de vezels zal zitten in plaats van ermee zoals menselijk haar.

Share
Follow by Email
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram